Spring naar inhoud

Profiel

Anneke2013Utrecht

Anneke van Waarden-Koets

Ik werk bij het Zeeuws Archief in Middelburg als coördinator Educatie & Exposities en informatiebeheerder. Op mijn weblog Wat Van Waarden Is schrijf ik over mijn werk en onderwerpen die me interesseren, zoals geschiedenis, erfgoed, literatuur, dans, muziek, filosofie, mode, kunst en cultuur, Web 2.0 en organisatie.

Persoonlijke tweets over onderwerpen die me interesseren post ik via mijn Twitteraccount @WatVanWaardenIs.

Tweets over mijn werk post ik via mijn Twitteraccount @Archiefeducatie.

Anneke2013Archiefeducatie20

 

Op Pinterest Wat van Waarden Is post ik plaatjes over onderwerpen die ik leuk vind.

AnnekeVierGeneraties

 

Ik ben ook op LinkedIn te vinden: Anneke van Waarden-Koets.

Samen met Charlotte Jensen uit Denemarken ben ik initiator en beheerder van de internationale Twitterinitiatieven @FollowAnArchive en @AskArchivists. Jaarlijks organiseren we op/rond Internationale Archievendag (9 juni) een wereldwijd Twitterevenement waaraan veel archiefdiensten, archivarissen, maar ook andere (medewerkers van) erfgoedinstellingen en volgers deelnemen. Een enkele keer organiseren we op een speciale dag een evenement, zoals op Valentijnsdag of op Dierendag.

Voor Archief 2.0, community voor archivarissen in Nederland en Vlaanderen, beheer ik het Twitteraccount @archief20.

Voor het Zeeuws Archief beheer ik diverse sociale media, zoals het Twitteraccount @zeeuwsarchief, de Facebookpagina Zeeuws Archief, Pinterestaccount Zeeuws Archief en de pagina van het Zeeuws Archief op LinkedIn.

Ik ben aangesloten bij het Vrijwilligersgilde De Bevelanden, sectie stadsgidsen. Als stadsgids verzorg ik rondleidingen door Goes. Ik ben redactielid van de Spuije, het tijdschrift van de Heemkundige Kring De Bevelanden. Voor verenigingen en projecten verzorg ik pr- en communicatiewerkzaamheden. Af en toe treed ik op als verhalenverteller tijdens vertelevenementen.

%d bloggers liken dit: